top of page

MEER wijnen.
Onze selectie bubbels.

Mousserende wijn
Onderstaand een overzicht van onze bubbels. Een kleine, steeds wisselende selectie van betaalbare wijn van uitstekende kwaliteit. Passend bij onze maaltijden, of juist een mooie fles voor de borrel of speciale gelegenheid. Vraag ons gerust voor een passend advies, in de winkel of via de contactpagina.

Cava-LAnae.png

L'ANAE

Cava Brut (Penedes, Spanje)

Cava is de beste mousserende wijn van Spanje. De wijn kent eenzelfde kwaliteitssysteem als champagne, maar bevat andere Spaanse druivenvariëteiten. De bubbel van deze cava is levendig, verfijnd en blijft lekker natintelen. De smaak is lekker fris, droog en lichtvoetig met onder andere citrus en witte bloesem. 
Vanzelfsprekend kan deze wijn geschonken worden bij een feestje of als aperitief bij een diner. Daarnaast ook heerlijk bij tapas en paella. 

9,00 per fles

gremillet-brut-selection.jpg

GREMILLET BRUT SELECTION

Pinot noir & chardonnay (Champagne, Frankrijk)

Mooi goudgeel van kleur met fijne, aanhoudende belletjes. De neus roept geluk op - een levendige alliantie van heerlijke bloemige en fruitige noten, van acacia, meidoorn, perzik, peer en abrikoos. De smaak is aangenaam en verfrissend met een mooi evenwicht tussen zuurgraad en rijpheid. Dezelfde fruitcomponenten en heerlijkheid van de neus zijn terug te vinden in de mond, met geroosterde en gekruide tonen. Kortom, een geweldige champagne voor ieder moment.

35,00 per fles

bottom of page