top of page

Meer over MEER.

Ik ben Milou, gek op koken.

 

Wat is MEER takeaway?

Dé plek in Soest en Amersfoort voor lekkere, gezonde maaltijden om mee te nemen en thuis op te eten. Samen met mijn collega Martijn koken we elke dag vers. Je hebt iedere dag keuze uit minimaal 3 verschillende maaltijden; een aardappelgerecht, een pastagerecht en een rijstgerecht. Deze maaltijden zijn voor 1 persoon (500 gr) en kosten 9,25 euro. We verkopen ook kleine porties van 400 gr voor 7,75 euro. Ook maken we regelmatig soep, voor 3,75 of 4,75 euro.

 

Het wekelijks wisselende menu is te vinden op de Facebookpagina van MEER en hier op de website.

contact.jpg

Voor wie is MEER?

Voor iedereen!

Of je nou weinig zin of tijd hebt om te koken en toch een gezonde, voedzame maar vooral lekkere maaltijd wilt eten, maar ook als je indruk wilt maken op je eetgasten zonder uren te hoeven zwoegen in de keuken. Makkelijk toch!

12728781_1721829348038349_1123789270696558455_n.jpg

Maar er is MEER

Behalve voor versbereide maaltijden kun je bij MEER ook terecht voor een mooie selectie wijnen, heerlijke desserts (waaronder onze huisgemaakte tiramisu) en gezonde sapjes geperst met onze SlowJuicer. Daarnaast verzorgen we ook catering op locatie. Neem gerust contact met ons op bij vragen of interesse.

Asperges_wit_edited.jpg

Lokaal & duurzaam

We kopen onze ingrediënten zo veel mogelijk bij lokale ondernemers. Zo komen bijvoorbeeld al onze groenten van de lokale groenteboer en ook voor de inkoop van ons vlees hebben we lokale afspraken. We proberen zo veel mogelijk duurzaam te werken. Om het gebruik van plastic te verminderen bieden we onze maaltijden aan in glazen bakjes. Deze bakjes zijn herbruikbaar en zo minder belastend voor het milieu. 

bottom of page