MEER wijnen.
Onze selectie bubbels.

Mousserende wijn
Onderstaand een overzicht van onze bubbels. Een selectie van betaalbare wijn van uitstekende kwaliteit. Passend bij onze maaltijden, of juist een mooie fles voor de borrel of speciale gelegenheid. Vraag ons gerust voor een passend advies, in de winkel of via de contactpagina.

Waldschütz-Sparkling_edited.png

WALDSCHUTZ SPARKLING

Riesling & Grüner Veltliner - 12,5% alc.

Een verrassende mousserende wijn uit Oostenrijk. De wijn wordt net als Champagne gemaakt volgens de Méthode Traditionelle. Dit zorgt ervoor dat de wijn een fijne intense, pareling heeft en naast het fruit een zachte brioche smaak heeft. De wijn is heerlijk vol van smaak met een fijne frisheid. 

Een perfecte wijn om mee te proosten, maar ook bij lunch of salades is deze wijn uitstekend.

12,50 per fles

gremillet-brut-selection.jpg

GREMILLET BRUT SELECTION

Pinot Noir (70%) & Chardonnay (30%) - 12,0% alc.

Mooi goudgeel van kleur met fijne, aanhoudende belletjes. De neus roept geluk op - een levendige alliantie van heerlijke bloemige en fruitige noten, van acacia, meidoorn, perzik, peer en abrikoos. De smaak is aangenaam en verfrissend met een mooi evenwicht tussen zuurgraad en rijpheid. Dezelfde fruitcomponenten en heerlijkheid van de neus zijn terug te vinden in de mond, met geroosterde en gekruide tonen. Kortom, een geweldige champagne voor ieder moment.

35,00 per fles